Servicii:

Va stam la dispozitie cu echipamentele din dotare proprie pentru realizarea operatiilor de: gravura, decupare pe contur, frezare, gaurire cu materialul dumneavoastra sau la cerere cu materialul nostru.

Domeniile de aplicatie sunt diferite, pornind de la productia publicitara prin realizarea de: Firme luminoase, decupare semne grafice, litere, forme geometrice, Prolight cu iluminare in cant cu LED sau neon, marci, sigle, branduri, logo-uri gravate si decupate, personalizare de obiecte promotionale prin gravura mecanica, placute de firma gravate din alama, aluminiu, plastic metalizat, placi semnalizare, plachete aniversare, diplome gravate, gravare industriala, pana la realizare de decoruri pentru studiouri TV sau teatru, realizare de matrite, etc.

Dotarea atelierului consta in:

– router CNC-3D , dimensiuni utile: 2100x1500x200mm (x,y,z)

– echipament CNC decupare polistiren cu fir incins, dimensiuni utile: 1250x600mm (x,y), dotat cu “car-e” de miscare independente pe axa “y” avand posibilitatea decuparii elementelor decorative trapezoidal.

Fisiere trebuie sa fie concepute in format digital vectorial standard: .dxf, .cdr, .eps, 3ds, .stl, …. sau va putem oferii solutii de proiectare asistata pentru realizarea modelului dorit.

Mai jos gasit cateva exemple din lucrarile realizate impreuna cu colaboratorii nostrii:


Logo Skoda logo megaprint logo drakker logo only decupare polistiren